Verjaardagskalender

Weet je wat ik altijd lastig heb gevonden? Het onthouden van verjaardagen. Gelukkig hebben we tegenwoordig digitale agenda's die mij even een herinnering geven op de dag zelf maar eigenlijk is dat veel te laat. Dus toen fotoalbum.nl mij benaderde voor een samenwerking hoefde ik niet lang erover na te denken. Van Fotoablums hou ik niet zo van, maar de verjaardagskalender vond ik wel een heel goed idee. Dus deze heb ik zelf ontworpen en leuke foto's van mijn mannetjes in geplaatst. 

Bij veel mensen hangt een verjaardagskalender in de wc. Bij mij is dat niet het geval maar hij hangt bij mij in het halletje net voor de wc (dus praktisch in de wc haha) en dit is een superhandige plek! Elke dag kan ik in 1 oogopslag zien wie er deze maand jarig is. Zo vergeet ik dus nooit een verjaardag meer en ben ik altijd voorbereid. 

Van kattenkalender naar kattenkalender

Nu heb ik al sinds ik hier woon een verjaardagskalender ophangen met katten erop maar deze eigenlijk nooit ingevuld. Ik vond het namelijk niet zo leuk dat er 'andere' katten op stonden en gebruikte hem eigenlijk alleen maar om een beetje op te kleuren. Nu dat ik de verjaardagskalender helemaal zelf kon ontwerpen heb ik voor leuke foto's van mijn mannetjes en onze diva gekozen. Ik heb een beetje gekeken naar foto's die ik erg mooi vind maar niet zo gebruikt. Zo heb ik elke maand een hele leuke foto van 1 (of meer) van mijn mannetjes EN weet ik wie er die maand jarig is. 

Omdat ik deze kalender echt als verjaardagskalender wil gebruiken heb ik alle verjaardagen er gelijk in gezet en dan kom je er (achteraf) achter dat je bij sommige maanden toch even een andere foto had kunnen gebruiken. Net zoals deze hieronder. Het had leuker geweest als ik een foto van Jamie en Paddy samen had gepakt ipv Tiny en Paddy maar toch, hij is echt leuk geworden:

Nu hangt de verjaardagskalender op zijn plek in het halletje voor de wc. Ik heb mijn jaarplanner daar hangen en aan de andere kant mijn verjaardagskalender. Super handig dus! Ben harstikke blij met de kalender. Wat is hij leuk geworden!

Laat een reactie achter