Sherry en een waterbak

Met vier katten en één daarvan die meer moet drinken ga je naar verschillende oplossingen zoeken; hopend dat hij dan eindelijk iets meer drinkt. Zo heb ik in totaal 3 grote waterbakken door m'n huis staan en 2 fonteinen. Ik had er 3 maar madame heeft er 1 gesloopt. 

Paddy moet van de dierenarts meer drinken, helaas doet hij dit nog steeds niet zo heel goed. Wat ik ook neerzet meneertje drinkt nog steeds te weinig. 

Ik liep van de week in de Action en vond daar een hele mooie schaal en toen dacht ik gelijk "hier ga ik een waterplantje in doen en dan hebben de mannetjes weer een extra drinkbak". Tja, wat moet ik er anders mee doen? Toch? (Alles voor me mannetjes.)

Gezien ik dat weekend toch mijn aquarium moest schoonmaken heb ik gelijk een plantje erin gedaan en jah hoor! Geslaagd. Iedereen was erg geinteresseerd! Kijk maar in het filmpje:

Helaas moest ik hiernaar mijn hele vloer dweilen dus eigenlijk toch niet zo'n groot succes... Jammer, had een leuke oplossing geweest voor me mannetje. (Mits hij meer ging drinken natuurlijk kon ik nu nog niet inschatten.)

(Oh, en natuurlijk de doos waar de schaal in zat laten staan zodat ze daar ook weer mee konden spelen.)

Laat een reactie achter