Jamie en Tiny liggen samen

De laatste paar maanden vechten Tiny en Jamie ontzettend veel. Eigenlijk kan ik het niet echt vechten noemen want Tiny ziet Jamie, Jamie schiet weg onder het bed en dan schiet Tiny er weer achteraan en blijft voor het bed zitten wachten tot Jamie er weer onderuit komt. Voor dit gedrag komt er een gedragstherapeut zodat we samen kunnen kijken wat er nou aan de hand is.

En dan zie je dat Tiny en Jamie samen liggen zoals in bovenstaande foto te zien is...

Jamie lag op de bank, Tiny gaat achter hem liggen en gaat zo half bovenop hem liggen slapen. Ik kon het niet geloven maar gelukkig foto's gemaakt zodat ik het terug kan kijken. Zoals jullie weten doe ik zelf ook de opleiding kattengedragstherapeut en als ik dat wat verder ga kijken zie ik dat Jamie het niet zo prettig vind. Zie onderstaande foto.

Maar wat is er nou aan de hand dan? Hopelijk komen de gedragstherapeut en ik er samen uit!

Laat een reactie achter