Ook Sherry naar de dierenarts

Nog geen week later sinds ik bij de dierenarts geweest ben voor Paddy moest ik weer naar de dierenarts voor Sherry. Wat er gebeurd is, dat weet ik niet. Het enige wat ik weet is dat ik thuis kwam en Sherry niet op haar rechterachterpoot zag lopen. Dit is natuurlijk niet goed. Zelf heb ik een beetje gekeken, maar gezien ik geen dierenarts ben weet ik niet of het goed of slecht is. Het enige wat ik weet was dat ze veel pijn had en totaal niet op die poot stond.

Ik ging er van uit dat ze, net als Paddy, van de trap af was gevallen en daarom nu pijn in haar poot heeft. Maar wat voor pijn? Heeft ze haar poot gebroken? Nou dat denk ik niet maar ja, zoals ik al zei, ik ben geen dierenarts. Dus toch maar even een afspraak maken. 

Nu heeft Sherry een andere dierenarts als Paddy, dit in verband met de kosten. Vier katten zijn namelijk best prijzig als ze vaak naar de dierenarts moeten. Dus ik ben voor Sherry op zoek gegaan naar een andere dierenarts. Het eerst wat mij opviel was het advies. 

Bij Paddy moest ik gelijk een paar dagen op de pijnstillers. Bij Sherry moest ik het even aankijken en als het slechter ging pijnstillers gebruiken. Ik vond het raar dat ik bij de ene kat wel pijnstillers moet gebruiken maar bij de andere niet. In Sherry's geval was het beter geweest om geen pijnstillers te gebruiken omdat, zoals de dierenarts het al aan mij uitlegde, ze voelen dan geen pijn meer en springen dan weer fanatiek. Maar de pijn zit er nog wel en kan het dus erger worden. Sherry komt echt overal, je kan het niet zo gek bedenken of ze zit al weer ergens bovenop dus in haar geval heb ik zeker geen pijnstillers gegeven. Natuurlijk aangekeken maar het viel wel mee. De volgende dag liep ze weer gewoon op die poot.

Het volgende wat mij opviel was de prijs! Bij Paddy was ik voor een conzult 37,80 euro kwijt...terwijl ik bij Sherry voor 18,95 euro kwijt was. Het verschil is gewoon bijna 19 euro! Dus ik zou dat voor hetzelfde bedrag twee consulten kunnen laten doen. Met 4 katten scheelt dat echt veel. Houdt dit nu in dat ik weg ga bij mijn 'oude' dierenarts. Dat weet ik nog niet. In iedergeval ga ik met Sherry en volgend jaar ook met Tiny naar deze nieuwe dierenarts. Eens kijken wat het allemaal scheelt...

Laat een reactie achter