Jamie kijkt graag TV

Herken je dat? Je zit lekker tv te kijken en dan staat erop eens een vlek voor je beeld. Bij mij is het vaak een zwart/wit vlekje en dan zie je soms ook iets wits bewegen...

Ja, mijn kat kijkt ook tv. Zo zat ik een tijdje terug de film Ice Age te kijken en toen zat Jamie lekker voor m'n beeld mee te kijken hoe die eekhoorn die eikel probeerde te pakken.

Hartstikke leuk natuurlijk als je mannetje mee wilt kijken vooral als hij denkt dat het echt is. Neem nou deze foto. Ik zie te wachten totdat het programma begin wat ik wilde kijken krijgen we een pauw op het scherm te zien. Jamie was zo verrast dat hij er naar toe renden en probeerde de  pauw te pakken.

Echt heel leuk! En als je goed kijkt zie je dat Tiny ook nog even komt kijken.

Kijken jullie katten ook mee naar de tv?

Comments

  • Susan 4 years ago

    Ja! Sherry doet dat ook wel eens! Echt grappig.

Laat een reactie achter