Extra uitgaven januari 2020

Voor mij staat dit jaar uit besparen. Zo probeer ik onnodig geld uit te geven en probeer ik zo min mogelijk producten te kopen. Heb ik het niet nodig? Dan koop ik het ook niet. Eventueel koop ik sommige producten alleen uit de aanbieding. 

Voor de maand januari heb ik mezelf een budget van 100 euro gegeven. Dit houdt in dat ik niet meer dan 100 euro aan extra producten mag uitgeven. Met extra producten bedoel ik kleding, uit eten gaan of producten die ik niet wekelijks nodig heb. 

Omdat ik al maanden naar nieuwe broeken aan het zoeken ben heb ik deze maand toch wat geld uitgegeven aan nieuwe broeken. Ook kwam ik erachter dat ik iets te weinig shirts had dus die heb ik ook gekocht. Daarnaast nog wat extra spulletjes die ik nodig had zoals batterijen en een paraplu. 

Bij deze uitgave reken ik ook als ik uit eten gaat of bij de snackbar gaat eten. Dit is toch iets wat ik wil verminderen dus als ik er geen geld voor heb kan ik het ook niet doen.

Helaas omdat mijn membership van de fanclub er ook afgehaald werd zat ik al snel over mijn budget heen. Als ik deze eraf haal dan zit ik net met een paar euro's er over heen dus heb ik best goed gedaan, al zeg ik het zelf.

Hier een overzicht van mijn uitgaven van de maand januari:

Telefoonhoes: 1,38

Diverse spulletjes van Action: 4,27

Patat: 13,90

2 broeken: 33,75

Shirts: 12,00

Batterijen: 6,29

Broek: 11,96

Broek: 20,00

Zeep: 1,00

 

Subtotaal: 104,55

BSB Fanclub: 75,32

Totaal: 179,87

Zoals te zien is kom ik uit op 104,55 van extra uitgaven. Doordat mijn creditcard afgeschreven werd kwam ik er ver boven te zitten. Jammer, maar uiteindelijk vind ik dat ik het best goed heb gedaan. 
 

Laat een reactie achter