Doel: Kijk 26 films beginnend met elke letter van het alfabet

Op 1 januari 2019 heb ik mijzelf een doel gegeven dat ik 2x 26 films moet zien beginnend met een letter van het alfabet. 1 x van films die ik nog niet gezien heb en 1x van films die ik wel gezien heb. Omdat ik gelezen heb dat als je er een tijdslimiet aangeeft je het sneller doet dan als je dit niet doe heb ik gezegd dat ik er 365 dagen over mag doen. Dus op 1 januari 2020 moet ik 2 x 26 films gezien hebben (minimaal natuurlijk). Ik heb er natuurlijk meer gezien, ben nou eenmaal een filmfreak maar vond het nog best lastig. Zo was het best lastig om een film te vinden met de letter 'q' maar uiteindelijk is het mij toch gelukt!

Nog niet gezien

A: An unfinished life
B: Back-up Plan, the
C: Cleanskin
D: Daylight
E: End of days
F: Flightplan
G: G-force
H: Horribles Boses 1 en 2
I: Insidious 2, 3 en 4
J: Just my luck
K: Kingdom, the
L: La La Land
M: Messengers, the
N: Night at the museum
O: Original Sin
P: Panic Room
Q: Quick and the dead
R: Reader, the
S: 16 Blocks
T: Taking of Phelham 123, the
U: Underworld Rise of the Lycans
V: Volcano
W: White House Down
X: xXx
Y: You, Me and Dupree
Z: Zookeeper's Wife, the

 

Al gezien

A: Addams Family, the
B: Batman Begins
C: Cry-baby
D: Dark knight, the
E: Equilibrium
F: Finding Neverland
G: Green mile, the
H: Hanah Montana
I: Insidious
J: Jersey Girl
K: Killing room, the
L: Lion King, the
M: Mr. Magorium's Wonder Emporium
N: New Year's Eve
O: Oorlogswinter
P: Prince and me, the
Q: Queen of the damned
R: Rent-A-Kid
S: Sleeping with the enemy
T: Tangled
U: Underworld
V: Vampire Academy
W: Wonder woman
X: X-men
Y: Yes Man
Z: Zwartboek

Laat een reactie achter