DIY: Plekje voor je hengels

Spelen is heel erg belangrijk voor een kat en samen spelen is leuk voor kat en mens. 

Als ik met mijn mannetjes wil spelen pak ik meestal een hengel. Maar toen ik nog in het appartement woonde was het altijd een gedoe om een hengel te pakken want het zit altijd door elkaar. Als je dan een hengel los had was het altijd de verkeerde. 

Tijdens de verhuizing ben ik dus naar oplossingen aan het kijken geweest. Nu heb ik een klein halletje voor mijn WC zitten. Deze is weer afgesloten met een deur en toen bedacht ik me opeens ‘waarom maak ik daar niet iets voor de hengel’. De mannen kunnen er toch niet bij want die deur zou altijd dicht zitten. 

Mijn eerste ingeving was om de hengels op de bergen in een pvc-pijp maar dat zat ik niet zo zitten. Toen kwam ik op het idee om een prikboord neer te hangen en mijn hengels gewoon een punaises vast te maken. Het resultaat: een hele handige (en voor mij een goedkope) manier om de (speel)hengels op te bergen. Zo heb ik weer meer tijd om met de mannetjes te spelen. 

Laat een reactie achter