De huidige status van het huisje

Mijn idee was om te zorgen dat eerst de twee slaapkamers en de badkamer af zouden zijn voordat ik er in zou gaan wonen. Het punt is dat ik 8 mei uit mijn huidige appartement vertrekken want dan is de oplevering. Dus eerst de twee slaapkamers af en de badkamer zodat ik mijn mannetjes en onze diva daar kan opsluiten en dan kunnen wij verder met de woonkamer en keuken.

Ik wil namelijk een nieuwe keuken plaatsen. Het is nu 7 jaar dat ik een nieuwe keuken wil en daarom heb ik besloten om dit nu gelijk te doen. Het hielp ook niet dat de huidige keuken op instorten staat.

Helaas is mijn planning een beetje anders gelopen. Mijn moeder besloot namelijk dat alle schrootjes (die dus door de hele woning zitten) er uit moeten wegens brandgevaar. Dat hield in dat mijn neefje de plafons van de slaapkamers moest slopen, isolatie plaatsen en daarna nog eens gipsplaten. Gezien ik dat niet zo mooi vind hebben we besloten om het te stuken. Dit allemaal voordat mijn mannetjes erin komen. Dus dat is even doorwerken.

Dan moeten we daarna nog zorgen dat het plafon van de woonkamer eruit gaat en dat de keuken gesloopt wordt. Dit moet komende week gebeuren en dan gaat een aannemer de plafon erin zetten. Deze wordt ook weer gestuukt.

Verder moeten de kamers geverfd en behangen worden. Dit allemaal voor 5 mei want dan wil ik de katten over brengen. Dit is belangrijk omdat ik 8 mei het huis uit moet en we moeten het nog schoon en leeg opleveren (klote woonbron ook...) en daar gaat ook nog wat tijd in zitten.

Omdat ik op dit moment nog steeds niet weet hoe mijn keuken eruit gaat zien kunnen we hier nog niets mee doen. Helaas, maar we zijn naar Ikea gegaan en daar even een opzet gemaakt van hoe ik de keuken wil hebben.

Maar ondanks alles heb ik een hoop hulp. Zelfs mijn nichtje (van 2) helpt heel goed mee;

All in all, zijn we druk bezig met het opknappen van mijn nieuwe huis en hopelijk kan ik vanaf 8 mei genieten van mijn nieuwe huis. Ik weet dat het dan nog niet af is maar ik woon er dan wel in. Het is simpel waar mijn mannetjes slapen daar slaap ik.

Laat een reactie achter