Dak vernieuwing: Dag twee

Zondag hadden we de hele voorkant af (met uitzondering van het aansluiten met de linker buren) en de achterkant was gedeeltelijk leeg. Deze hebben ze maandag helemaal leeg gehaald. Ook dit keer zat er een hoop stof onder de dakpannen maar gelukkig is het nu weg. Nadeel is dat mijn hele zolder nu ook vol ligt met stof. Dus dit moeten we nog even schoonmaken maar doen we pas als ze helemaal klaar zijn met het dak.

 

Toen het hele dak leeg was konden ze verder met de isolatie plaatsen en deze vastzetten met de dak latten. Hier hebben ze het langs over gedaan. Dit moet natuurlijk helemaal goed zitten anders kan je de dakpannen niet neerleggen. 

Maandag zijn ze niet zo lang doorgegaan als zondag maar toch waren ze pas om 18:00 uur klaar. Ze waren trouwens eerst nog wel even naar de stort gereden om de oude dakpannen weg te brengen en daarna zijn ze weer verder gegaan met de isolatie. 

Dit is nu ook helemaal klaar. Dinsdag komen ze helaas niet. Woensdag komen ze alleen de rest van de pannen wegbrengen. Donderdag willen ze weer verder. We gaan het zien!

Laat een reactie achter