Dak vernieuwing: Dag drie, vier en vijf

Helaas zijn ze niet dinsdag niet geweest maar maandag heb ik wel weer mijn mannetjes naar huis gehaald. Ik kon ze helaas niet langer laten zitten daar. Het werd erg warm deze week dus ik dacht laat ik ze maar niet op sluiten op zolder bij mijn moeder. Dus maar naar huis gehaald. Dinsdag kon ik dus lekker genieten van mijn mannetjes.

Woensdag zijn ze gekomen om de oude dakpannen op te halen en de oude panlatten. Deze hebben ze weg gebracht en de nieuwe hebben ze weer neer gelegd. Helaas is nu nog steeds mijn dak niet dicht maar eindelijk donderdag zijn ze terug gekomen om de rest van de pannen op het dak te leggen.

Op vrijdag hebben ze de laatste loodjes gelegd. Dus het lood en de scheiding tussen mijn dak en de buren.  Het is misschien niet het mooiste maar het is in iedergeval water dicht. Daar gaat het om.

Laat een reactie achter