Backstreet Boys weer in Nederland

Afgelopen donderdag was het zo ver! Om 16:00 uur werd ik door de vriendin van mijn neefje opgehaald om samen naar de Backstreet Boys te gaan. Voor diegene die dat niet weten.  Backstreet Boys zijn sinds 1996 mijn favoriete band. Hun muziek hebben mij ondersteund met alles in mijn leven en kan me niet voorstellen dat ik nooit meer naar hun zou luisteren.

Begin dit jaar is hun 10de album uitgekomen: DNA. Natuurlijk zit hier dan ook gelijk een World Tour aan vast! Ik heb altijd gezegd dat als ze in Nederland komen, dan ben ik er bij. Maakt bij niet uit of het in Rotterdam is of in Groningen, ik ben erbij! 

Dit keer was het in de Ziggo Dome. Kut, dat houdt in dat ik met de trein moet. Maar goed, maakt niet uit. Ik twee kaartjes gekocht. 1 voor mij, 1 voor mijn tante. Bleek dat de vriendin van mijn neefje ook reuze fan is van hun dus besloten we om samen te gaan. Dit scheeld weer voor mij want zij kwam mij wel eventjes ophalen. Nou dat was dus vorige week donderdag om 16:00 uur. We wisten op dat moment trouwens al dat Backstreet Boys pas om 21:00 uur zou beginnen maar ik ben zo'n zenuwpees dat ik dan niet thuis kan zitten. Ik loop liever uren rond in Amsterdam dan dat we een half uur in de file vast komen te staan. Dus wij lekker op tijd er naar toe. Was erg gezellig trouwens. Beetje babbelen, over de boys en andere dingen en tegelijkertijd natuurlijk naar de boys luisteren. Heerlijk!

Rond 18:30 kwamen we aan in Amsterdam en zijn toen eerst op zoek gegaan naar eten, nou jah, eerst de wc dan eten. Na het eten nog even snel naar de Media Markt om een telefoon op te laden. Toen was het 18:45 en zijn we naar de Ziggo Dome gelopen. 

Natuurlijk hebben we even bij de Merch staan kijken. Ik heb een nieuwe Hoodie. De vest die ik heb die is al jaren oud en echt helemaal op dus werd wel tijd. Ook heb ik een shirt gekocht met de tekst: I was supposed to marry a Backstreet Boy. Ik vond hem wel leuk!

Om 20:00 uur begon de support act. Kan er niet veel van zeggen want ik vond hun sound erg slecht. Zat ook erg van, hoop niet dat BSB zo klinkt want dan is dat ook slecht. Eindelijk om 21:05 (of zo) gingen de lichten weer uit! Gegil. Cue video. En jah hoor: Backstreet Boys. 

Wat een ongelovelijk goed concert hebben ze neergezet zeg! Echt. Ik was helemaal verbaast dat ze I wanna be with you, van het eerste album speelde. Ik had verwacht dat ze voornamelijk hun nieuwe liedjes gingen doen en daarbij wat singles die ze hebben uitgebracht en natuurlijk hebben ze dat ook gedaan maar ze deden ook een hoop nummers van de albums! It's gotta be you,  Get Another Boyfriend en Don't wanna lose you now! Allemaal liedjes van hun album en wat waren ze geweldig live! 

Dit was hun beste concert ooit (in mijn mening) en ik was ontzettend blij dat ik er bij was! De volgende keer dat ze in Nederland komen, ben ik er (natuurlijk) weer bij!

Laat een reactie achter