5 dingen die ik dagelijks doe voor/met mijn mannetjes

Het houden van katten houdt niet alleen in eten en drinken geven. Hier zijn 5 dingen die ik elke dag voor of met mijn mannetjes doe.

1. Aandacht geven: Elke dag neem ik tijd om even aandacht aan de mannetjes te geven. Meestal wacht ik tot ze naar mij toe komen en dan krijgen ze alle aandacht die ze willen.

2. Spelen: Ook neem ik altijd even de tijd om met ze te spelen. Meestal is dit met z'n drieën tegelijk omdat ik ze anders op moet sluiten en dat vind ik niet zo prettig. 

3. Kattenbak uitscheppen: Dit is iets wat ik eigenlijk 2 keer per dag doe. Elke ochtend en elke avond schep ik even de kattenbak uit. 

4. Voerbakken schoonmaken: Hoewel ik ze drie keer per dag eten geef maak ik ook elke dag de voerbak schoon. Jij eet toch ook niet van een vies bord? Vaak is het met alleen warm water maar soms ook gerust even met afwasmiddel. 

5. Praten: Altijd als ze tegen mij miauwen praat ik terug. Dan vraag ik hoe het geweest is vandaag en eventueel praat ik over wat er bij mij gebeurd is. Lekker gezellig zo, toch? 

Wat zijn dingen zie jij met voor je huisdier doe?

Laat een reactie achter