Product Review: Surefeed Pet Feeder

Paar jaar geleden moest Paddy over op ander voer. Echt speciale dieet voer dat harstikke duur is. Het is niet erg als Jamie en/of Tiny het binnen kreeg maar om voor alle drie (en nu vier) deze brokken aan te schaffen zag ik niet zitten. Gelukkig was er een product op de markt die mij kon helpen: Surefeed Microchip Pet Feeder.

Wat is een Microchip Pet Feeder nou?

Leuk, Susan, maar waar heb je het nou weer over? Nou de Surefeed Microchip Pet Feeder. Dit is een voerbak voor hond en kat die open gaat met behulp van hun chip. Je kan 1 of meerdere dieren in programmeren en dan kunnen alleen die zo'n feeder open maken. Je krijg er ook een (colar) chip bij die je dan met een halsbandje om moet doen zodat ze hem ook kunnen open maken. Je kan er ook aparte kleuren bakje voor kopen zodat de kat precies weet welke van hem is maar dat zijn weer extra kosten.

Ik had het geluk dat het jaar ervoor de mannetjes al gechipt waren dus voor mij was dit echt de uitkomst.

Elke kat hun eigen bak!

Onder tussen hebben alle katten hun eigen bak omdat iedereen een andere dieet heeft. Paddy heeft het Urinary High Dilution dieet. Jamie heeft (normale) Urinary brokken. Tiny heeft Sensative brokken en Sherry heeft natuurlijk kitten brokken. Iedereen heeft z'n eigen bakkie en niemand anders kan dat bakje open maken. Heel handig dus.

Ook kunnen de bakjes in de vaatwasser wat weer handig is om ze schoon te houden. Standaard krijg je twee bakjes bij een feeder. Één grote en één dubbelen. Eigenlijk gebruik ik de dubbelen (nog) niet maar ik kan me indenken dat het handig is als je ook zachtvoer geeft. 

Conclusie

Hoewel zo'n Pet Feeder erg duur is, is het voor mij een oplossing. Ik hoef de manntjes niet apart eten te geven en in principe hebben ze de hele dag voer staan (dit ligt er natuurlijk een beetje aan hoeveel ze zelf eten). Paddy kan alleen zijn speciaal dieet eten en ik hoef me dus geen zorgen te maken dat hij iets anders binnen krijgt. Echt een oplossing die Surefeed Microchip Pet Feeder!

 

Laat een reactie achter