Mijn mannetje: Paddy

Toen ik Jamie ging halen was Paddy nog de enige in het nest. Hij was zo klein en zwart dat ik hem niet alleen achter kon laten. Ik heb op dat moment besloten dat ik Jamie en Paddy een nieuw huisje zou geven. Dit kwam goed uit want ik ging net op mezelf wonen en zou niet hele dagen thuis zijn. Zo had Jamie een speel kameraad en kan ik met een gerust hart naar m'n werk en naar school (toen zat ik namelijk nog op een deeltijd school).

Paddy was heel klein maar groeide snel op tot een mooie kater. Hij was het liefs op zichzelf en lag vaak ergens verstopt te slapen. Kroelen deed hij niet. Hij kwam wel in m'n bed liggen 's nachts maar aanraken mocht ik echt niet.

Paar maandjes later konden we eindelijk over naar ons eigen huisje...okay appartement. Daar ging Paddy zich meer ontwikkelen. Zo  maakte hij mij 's nachts wakker omdat hij boven op mij klom en toch even wilde kroelen. Dit vond ik na een paar weken erg slecht slapen niet leuk meer dus besloot om ze op te sluiten.

Over de jaren heen heeft Paddy zich mooi ontwikkeld. Sinds dat Tiny er bij is gekomen is hij een stuk socialere geworden en komt zelfs naar mensen toe die hij nog niet (goed) kent.

Als ik terug kijk naar wat voor kat het vroeger was en nu zie ik echt een heel groot verschil. Paddy wilde nooit door mij geaaid worden en nu ligt hij vaak lang uit bij mij op schoot omdat hij wilt dat ik ga aaien.

Wat de reden is van zijn verandering? Ik zal het niet weten maar weet wel dat ik er erg blij om ben!

Laat een reactie achter