Huiswerkopdracht van mijn opleiding

Voor mijn opleiding moest ik een aantal filmpjes maken met het gedrag van mijn katten. Nu heb ik toevallig dit filmpje gemaakt en vond dat het een heel interesant filmpje was om te tonen. Helaas was het niet gelukt deze nog te tonen maar ik zal uitleggen wat ik (denk) te zien.

Op het eerste gezicht zie je twee van mijn katten (Jamie en Tiny) samen liggen. Niets aan de hand toch, zou je denken. Maar dat is niet het geval. Ik zie (veel) spanning tussen deze twee. Je ziet beide staarten zwaaien, ze kijken weg van elkaar en ook zie je de oren opzij gaan. Je ziet ze beiden reageren op Sherry's gemiauw (ze was toen krols) en daardoor zijn ze beetje afgeleid. Dan zie je Tiny's staart weer bewegen. Sherry komt even kijken. Ik zie niets vreemds hier (wel zie ik nog steeds Tiny's staart zwaaien) en Jamie's staart begint ook weer. 

Het lijkt een heel lief filmpje maar als je iets meer weet van kattengedrag dan is dit niet zo.

Laat een reactie achter