Gewonnen: Koelmat

Ik doe wel eens vaker mee met die winacties via Facebook. Een paar jaar geleden had ik een hele mooie krabpaal gewonnen bij Jumper Dordrecht. Deze krabpaal heb ik nog steeds en wordt nog steeds gebruikt! Gezien je negen van de tien keer toch niets wint had ik zo iets van nu zou ik vast ook niets winnen. Maar toen gaven ze de winners aan en ja hoor mijn naam stond erbij! 

Nu moet ik toegeven dat ik niet zo goed wist wat ik nou precies met die koelmat aanmoet, ik heb katten en die gaan er niet zomaar op liggen. Maar ik weet wel toen ik ze een paar weken moest opsluiten in die ene kamer was het bloedheet daar. Dus had ik wat natte handdoekken neergelegd. Sherry vond dat wel fijn. 

Vandaar dat ik toch maar mee had gedaan met de winactie van Jumper Nederland. Ik moest mijn gegevens doorgeven en doen zouden ze het opsturen. Blijkbaar vonden ze het opsturen niet waard en moest ik het bij Jumper Dordrecht ophalen. Best. 

Van Jumper Nederland kreeg ik alleen een tas, koelmat en een waarde bon. Natuurlijk ben ik daar erg tevreden over. Zeker omdat de tas alleen al gelijk gebruikt werd. Maar Jumper Dordrecht vond het een beetje karig dus hadden ze allemaal honden producten er in gedaan. Helaas heb ik geen hond en hoewel ik het best had aangenomen had ik dit probleempje wel even aangegeven. 

Wat ze daarna deed geloof ik nu nog steeds niet maar ze hebben de honden spullen terug genomen en heb ik allerlei kattenspullen gekregen! Woah! Brokken, speeltjes en snoepjes! Mijn mannetjes zijn weer erg verwend! Harstikke bedankt Jumper Nederland en Jumper Dordrecht!

 

Oh en de koelmat is ook in de smaak gevallen. Sherry vind hem leuk!

Laat een reactie achter