Wat een raar geluid

De afgelopen paar dagen hoor ik steeds een raar geluid. Als ik een raar geluid hoor dan moet ik zeker even op onderzoek uit. Als eerste, wat hoor ik nou: lijkt wel alsof er een kast(deur) open en dicht gaat. In de woonkamer heb ik niet zo heel veel kasten en daar en tegen kan ik dit gewoon goed zien. Dus daar was het niet. 

Dat houdt in dat het in de keuken zit. Dus ik naar de keuken gelopen maar ik zag niets. Nu weet ik dat Sherry wel eens boven op de bovenkeukenkasten ligt en eventueel in het kastje boven de afzuigkap. Maar hier heb ik gekeken en nee hoor, Sherry was er helemaal niet. Gezien ik het geluid ook niet meer hoorde toen ik er was heb ik het maar weer even hier bij gelaten. Het kan altijd Sherry geweest zijn en dat ze ondertussen al weg was.

 

Paar minuten later hoorde ik het weer. Hoewel het natuurlijk een geest kan zijn, is het in mijn geval meestal 1 van mijn mannetjes. Dus ik weer terug naar de keuken en alle bovenkasten opengedaan. Misschien was ze vanaf boven erin gekomen maar nee hoor. Ook hier was ze niet. Toen toch maar de onderkasten ook open gedaan en, look and behold!, Jamie in de kast! 
En natuurlijk als ik de kast open doet moet Sherry er ook bij in...

 

Het geluid wat ik dus hoorde was gewoon Jamie die uit de kast probeerde te komen, maar het niet lukte. Nu weet ik dat Jamie goed weet hoe hij sommige deuren moet openen dus was natuurlijk geen verassing dat ik Jamie daar vond. En ook niet toen hij het een paar dagen later nog eens probeerde:

 

 

Laat een reactie achter