Nooit alleen

Sinds ik katten heb merk ik heel goed dat ik nooit alleen ben. Als ik een andere kamer in gaat dan komt er minimaal 1 kat mee. Harstikke gezellig toch? Zeker, maar soms is het wat minder leuk. 

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een webshop in kattenspullen. De afgelopen maanden heb ik door persoonlijke reden niet aan mijn webshop(s) kunnen werken. Nu heb ik vorige week en deze week weer wat lekker kunnen doen. Dat houdt in dat ik eerst even moest inventariseren wat ik nu precies allemaal wel en niet had. Nieuwe producten toevoegen aan de webshop en zo langzamerhand weer wat structuur gaan krijgen in de webshop. 

Ik had eerst in het nieuwe huis de webshop in de extra slaapkamer maar gezien ik genoeg ruimte heb op zolder heb ik besloten deze te verhuizen naar zolder. Ik heb er een bureautje neergezet zodat ik lekker aan mijn laptop kon werken. Ook kan ik hier goed mijn foto's maken dus komt goed uit. Maak een foto en zet hem gelijk op internet. Harstikke handig. Behalve als er een kat boven op je toetsenbord gaat liggen. 

Natuurlijk vind ik het harstikke gezellig dat ze bij mij komen liggen, zo weet ik gewoon dat ik nooit alleen ben. Zo was het dus ook toen ik even bezig was in de extra kamer. Dit keer was er niet 1 mannetjes, nee, maar allemaal! Of ik nou in de gaten wordt gehouden of niet, het was harstikke lief van ze. Of niet dan?

 

 

Laat een reactie achter