Logboek #01

Toen ik gisteren thuis kwam zag ik dat één van de kussens die op de kast liggen op de grond was gevallen. Natuurlijk ga ik dan eventjes kijken wat er die dag gebeurd is. Dat is het voordeel van camera's ophangen. Je kan even terug kijken wat er die dag gebeurd is. 

Het was al erg vroeg dat de kussen op de grond lag en ik kwam er snel achter dat dit rond 8 uur gebeurd was. Bleek dat Tiny Paddy achterna rende. Paddy is dan zo slim om boven op de kast te springen, want hier kan Tiny niet bij. Helaas sprong Paddy op de kussen en sinds de kussen gewoon los op de kast ligt trok Paddy zo de kussen naar beneden en viel op de grond. Gelukkig was Tiny daarna afgeleid door de kussen en viel Paddy niet meer aan. Hoewel Paddy het wel nog eventjes 1 keer probeerde. Even met een pootje uithalen maar Tiny was afgeleid dus daarna geen gevecht meer gebeurd.

Gezien er nu iets nieuws op de grond lag had Sherry weer zo iets van "wat is dat nou". Zij ging eventjes met Paddy spelen maar merkte al snel dat Paddy geen interesse had en ging daarna maar met de kussen spelen. Ze heeft de kussen een beetje heen en weer gesleept en was er mee aan het kroelen. Erg lief allemaal. Paar keer liet ze de kussen voor was hij was en ging weer haar eigen weg maar kwam nog snel terug. 

Daarna is er niet veel bijzonders gebeurd. Eigenlijk pas om 18:37:37. Toen rende ze alle vier hard de gang in. Een licht ging aan. En paar seconden later kwamen ze weer terug rennen. Ja, hoor IK was weer thuis. 

Nadat ik de mannen en dame eten heb gegeven ging ik dus even de opnames terug kijken. Toen kwam Jamie zo schattig bij mij liggen dat ik wel een foto moest maken en toe moest voegen aan deze post.

Echt leuk om dit allemaal terug te zien. Ik ga het komende jaar een heel logboek bijhouden. Kijken wat ze nou allemaal doen!

Laat een reactie achter