Gelukkig nieuwjaar

Als eerste wil ik graag iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Ik hoop dat elke kat goed door de vuurwerknacht heen is gekomen. Mijn mannetjes waren erg onrustig maar ik zou niet zeggen dat ze bang waren. Ze vonden het niet fijn maar, ja, dat vond ik ook niet. 

Het nieuwe jaar is voor veel mensen het begin om weer over nieuw te beginnen en goede voornemens maken.  Dit jaar heb ik besloten om niet echt aan voornemens te doen maar dacht ik maak wel een lijstje met dingen die ik graag nog wil voor japati. 

japati betekend 2 dingen. Als eerste natuurlijk deze (blog) website en dan de mannen. Nu dat we er ook een diva bij hebben is het nu japatish maar bij japati moet ik altijd nog steeds aan mijn mannetjes denken. Dus laat ik maar aangeven wat ik voor japati bedacht had voor het komende jaar.

japati - Blog website

Deze website is al van alles geweest, nu dat het een blog is ben ik erg blij met de uitkomst. Natuurlijk wil ik wat meer dingen toevoegen aan de website en eventueel social media. Dat is dan ook mijn goede voornemens voor het jaar.

  1. Ik wil wat meer doen op Instagram en Facebook
  2. Extra content; ik weet nog niet precies wat maar wil graag wat meer pagina’s maken. 
  3. Sidebar - nu heb ik alleen een overzicht van alle categorieën maar ik wil dit veranderen. 
  4. Gastbloggers - Ik zou het leuk vinden als er mensen zijn die een gast blogje willen schrijven. 

 

japati - De mannen

Ik moet toegeven dat de mannen echt wel een hoop zooi hebben. Zo veel dat ik de helft nog geen eens gebruik. Daarom is 1 van mijn goede voornemens dat ik NIETS meer voor de mannen wil kopen behalve wat ik hieronder beschrijf:

  1. Brokken (dit lijkt me logisch)
  2. Grind (lijkt mij ook logisch)
  3. Snoepjes - De mannetjes krijgen niet heel vaak snoepjes maar ik wil ze zeker huis hebben.
  4. Fonzie hang krabpaal. In de woonkamer wil ik graag nog een krabpaal voor aan de muur. 

 

Nou dan wil ik nog een paar dingen bereiken met de mannetjes:

  1. Ik wil gaan trainen met Tiny en Sherry
  2. Tiny en Sherry zijn (half)lang harige katten en ik wil ze wat meer gaan borstellen. 
  3. (Nog) meer spelen
  4. 3 keer per dag eten geven (ik geef ze nu 2 keer per dag eten maar wil dus veranderen naar 3). 

Ik denk dat ik zo wel een mooi lijstje heb met nieuwe uitdagingen voor het komende jaar. Hopelijk kan ik er een paar afschrijven eind december. We gaan ons best doen! 

Comments

  • Julie Dinesen 4 years ago

    Op voorbedrukte wenskaarten zijn hoofdletters tamelijk gangbaar in bijvoorbeeld Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar . Daar is weinig bezwaar tegen. De hoofdletters komen wat plechtiger en nadrukkelijker over. bestaat ook: dat duidt de feestdag 1 januari aan. Zie verder onze pagina over hoofdletters of kleine letters bij feestdagen .

Laat een reactie achter